Вртоп ускоро у погону

Вртоп ускоро у погону

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и градски већник Бранислав Качар обишли су спортске терене на локацији „Вртоп“ у Нишкој Бањи где је у току реконструкција објеката који су подигнути почетком деведесетих година.
У току је комплетна реконструкција мултифункционалног терена за мале спортове, тачније мали фудбал и кошарку, који ће бити пресвучен новим асфалтом, обележен и опремљен новим спортским имобилијаром. Поред овог терена ради се и игралиште за одбојку на песку које ће бити једино таквог типа ван града, а биће реконструисан и терен са вештачком травом.

Према речима већника Качара реконструкцијом ових терена добијамо један модеран спортски комплекс који ће бити отворен за све грађане који ће садржаје моћи да користе бесплатно, а на основу распореда који ће правити запослени у Спортском савезу Града Ниша, који ће управљати радом ових терена.

Ови терени ће своје прве тенисере, фудбалере, кошаркаше и остале добити почетком наредног месеца, а оно што је посебно значајно је свакако да ће коришћење бити потпуно бесплатно.

Иначе, урећење терена у Нишкој Бањи је део акције да свако култно спортско место у граду и околики поново добије некадашњи сјај.

1 2 3 5