„Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета“

„Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета“

Туристичка организација Србије под слоганом „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета“, у оквиру летње кампање, код Авалског торња, организовала је промотивни догађај којим позива домаће госте да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

Културно-историјско наслеђе Ниша представила је Туристичка организација Ниша, у оквиру које се представила и Градска општина Нишка Бања као центар здравственог, авантуристичког и сеоског туризма.

Штанд ТОН-а је посетио министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.
ИМГ-ф01е54350а539фе3435ба521бд55802а-В

Ниш је на сајту Туристичке организације Србије представљен као један од најстаријих градова на Балкану и позива туристе да посете културно-историјске споменике: Медиану, Тврђаву, Ћеле – кулу, Споменик ослободиоцима Ниша, Логор Црвени крст, Спомен парк Бубањ, као и излетишта у Сићевачкој и Јелашничкој клисури, затим Бојанине воде, Каменички вис и Церјанску пећину.

Подсетимо, ове године се први пут могу користити ваучери за субвенционисано коришћење услуга и на територији Градске општине Нишка Бања.

У Нишкој Бањи шест угоститељских објеката се пријавило и категорисало своје смештаје за туристе са ваучерима за одмор. То су: Преноћиште Зоне, Смештај „Бојић“, Вила Оливера, Собе Бојић Љиљане, Смештај Тасковић и Апартмани Урошевић.