Успешан завршетак полу-сезоне

Успешан завршетак полу-сезоне

Такмичари теквондо клуба „Левијатан“, из Нишке Бање, под вођством главног тренера Ивана Димитријевића, црни појас шести дан, успешно су завршили прву половину такмичарске теквондо сезоне. После турнира „12тх Омега Цуп“, одржаног у Хали спортова „Ранко Жеравица“, на коме је учествовало више од 40 клубова како из Србије, тако и из БИХ, Бугарске, Хрватске, Македоније, Кипра, Грчке, Кеније и Црне горе. Преко 500 такмичара показало је завидне борилачке вештине. Такмичар ТК „Левијатан“ освојио је златну медаљу.

Тим је учествовао на првом колу “Лига града Ниша”, на коме су се такмичили сви Нишки клубови. Шест такмичара освојило је златне медаље.

21. маја пет такмичара су изашла на највећи теквондо турнир који је икада био одржан у Нишу, такмичило се је 450 такмичара из седам земаља. Освојено је 4 златна одличја и 1 бронза.

Крај полу-сезоне је обележило државно првенство “Првенство Србије”, одржано 28. маја у спортском центру “Вождовац” на Бањици. Учествовало је 6 такмичара који су освојили 5 златних и 1 бронзану медаљу.

Теквондо клуб “Левијатан” из Нишке Бање је ове полу-сезоне освојио 16 златних и 2 бронзане медаље, од тога два такмичара су скупили довољно поена за улазак у репрезентацију па очекујемо, ако се позитивни резултати наставе и у другој половини  сезоне, да ће клуб имати минимум два такмичара који ће бранити боје Србије.