СУВА WЕЕК АДВЕНТУРЕС 2021.

СУВА WЕЕК АДВЕНТУРЕС 2021.
СУВА WЕЕК АДВЕНТУРЕС 2021. је осмишљен да промовише активан одмор у Нишу и непосредној околини. Најразноврснији „Оутдоор“ спортови који привлаче све више туриста из земље и иностранства се управо изводе на Сувој планини и њеном окружењу, прелепој Јелашничкој и Сићевачкој клисури. Поред планинарења и планинског трчања, издвајају се параглајдинг, спортско пењање, алпинистички спортови, спортови на води, јееп авантуре и обилазак пећина.
Током свих предвиђених авантура, учесници ће имати прилике да чују најзанимљивије приче са историјског и научног аспекта, а да при том уживају у природним лепотама овог краја.
Програми ће се изводити на територији општина Нишка Бања, Бела Паланка и Пантелеј у суботу и недељу 21. и 22.08.2021. Минимум пријављених учесника по авантури је 7.
Сви учесници Сува Wеек-а зајендо са такмичарима Сува Траил Скy Руннинг маратона од 18х могу уживати у Баница Партy, која се организује на бини главне пешачке улице у Нишкој Бањи.
Услед лошег времена или недовољног броја пријављених учесника, реализатори програма задржавају право да одложе или откажу програм.
Изабери своју авантуру овог лета:
Субота 21.08.2021.
✅ Кад клусура причу прича је авантура на којој ћете уживати у природним лепотама, стенама и причи. Осетићете снагу стена, абзајл техником спуштања низ уже на крају ове лепе авантуре.
✅ Јееп Траил 21.08. вас води на макадам авантуру на којој ћете чути интересантну причу о Сићевачком крају, Светом Сави, праисторијском човеку, винути се до висина са најлепшим погледом на Сићевачку клисуру и спустити у пространство винограда и подрум стар преко 200 година на дегустацију вина и ручак.
Недеља 22.08.2021.
✅ Рафтинг најлепшим делом реке Нишаве у дужини од 7 км. Уз фантастичну причу о импозантним вредностима Сићевацке клисуре узиваћете у зеленилу, стенама и реци на несвакидашњи начин.
✅ Параглајдинг тандем лет
21. и 22.08. пружиће вам осећај соколовог лета.
👉 Пријаве до 20.08.2021. путем линка
https://www.bleisuredmc.com/events/suva-week-adventures