САСТАНАК О УНАПРЕЂЕЊУ САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ ОПШТИНЕ НИШКА БАЊА И НИШКОГ ВОДОВОДА

САСТАНАК О УНАПРЕЂЕЊУ САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ ОПШТИНЕ НИШКА БАЊА И НИШКОГ ВОДОВОДА

У општини Нишка Бања данас је одржан састанак између руководства ЈКП“Наиссус“-а, на челу са директором Дејаном Андрејевићем и саветником Драгославом Марковићем и са стране домаћина, председником општине Дејаном Јовановићем и његовим сарадницима.
На почетку разговора је констатовано обострано задовољство комуникацијом и оствареном сарадњом између општине и водовода али је истакнута заједничка намера о покретању нових иницијатива у наредном периоду.
Председник општине је информисао госте о тренутном стању водоснабдевања на територији општине Нишка Бања, где је посебно нагласио да се на истом простору налазе 11 сеоских водовода и да ће се у наредној години укључити још један 12-ти, између Сићева и Островице.
Директор Андрејевић је кратко сумирао радове који су у току.
„ Екипе ЈКП“Наиссус“ обављају завршне радове на резервоару сеоског водовода у Јелашници, као и да издвојим успешну сарадњу на завршетку пројеката за изградњу водоводне мреже“Влашке шуме“ и каналисања отпадних вода од Лазаревог села до насеља Никола Тесла.“
На ову тему имао је коментар и саветник директора Драгослав Марковић.
„Руководство предузећа је остварило успешну сарадњу са групом грађана викенд насеља Река Црвеница, где смо од укупно 190 викендица, 153 увели у ситем очитавања и наплате.“
Председник Јовановић још једном се захвалио на разумевању и подршци челних људи ЈКП“Наиссус“-а јер постоји гаранција о сталном и контролисаном водоснабдевању како за житеље тако и за госте Нишке Бање.
„У наредној години очекујемо да се на локацији Лозни калем оствари претпоставка и покрену обимни радови на изградња инфраструктуре више пута најављиваног пројекта Аqуа парк. Како је у питању озбиљна организација и много инфраструктурних послова, очекујем поред осталих, у великој мери учешће и ангажовање Нишког водовода“- закључио је Јовановић.

фб_имг_1475248955365фб_имг_1475248952522фб_имг_1475248949176фб_имг_1475248945496