Радни састанак са привредницима

Радни састанак са привредницима

У Градској општини Нишка Бања одржан је састанак са представницима Министарства привреде Републике Србије – Регионална развојна агенција Југ, и Министарства трговине, туризма и телекомуникација – Сектор туристичке инспекције.

Састанку је присуствовао председник ГО Нишка Бања, Дејан Јовановић са сарадницима и велики број заинтересованих приватних предузетника и станодаваца из Нишке Бање и околине.

У сусрет новој туристичкој сезони, присутни су имали прилике да се ближе упознају са начином категоризације смештајних објеката, регистрацијом сеоских туристичких домаћинстава, могућностима добијања подстицајних средстава за сређивање фасаде и многим другим активностима  везаним за рад привредника у области туризма и туристичких услуга које утичу на побољшању туристичке понуде.

Представници Регионалне развојне агенције Југ представили су „Програм подстицаја развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању у 2017. години“.

Због великог интересовања састанци привредника са представницима надлежних Министарстава постаће пракса и биће настављени, а Градска општина Нишка Бања ће радити на јачању и квалитету те везе.

ИМГ_20170307_140159 ИМГ_20170307_140439