Приуштите себи викенд-паузу далеко од града, вреве, сирена, смога и дневних вести

Приуштите себи викенд-паузу далеко од града, вреве, сирена, смога и дневних вести
Председник Градске општине Нишка Бања, Дејан Јовановић и директорка Туристичка организација Ниш, Данка Милојковић посетили су Етно домаћинство Ла ВиЕ у селу Прва Кутина.
3 5
Домаћинство поседује 3 собе, 8 лежаја, 2 купатила, кухињу и наменску просторију за презентације. Могуће је организовати Теам буилдинг-е. Пратеће активности и садржаји у домаћинству су билијар, стони фудбал, шах, пикадо, библиотека, вожња квада, бициклизам, роштиљање, шетња кроз природу или до централног трга у Нишкој Бањи на само 1.5км удаљености.
У договору са домаћинима могућа је организација параглајдинга, стрељана и стреличарство, јахање коња, планинарење, обилазак и упознавање са знаменитостима самог краја…
Приуштите себи да напустите градску вреву и будете награђени чистим ваздухом, шетњом кроз природу, домаћим слатком, теглом ајвара, питом са зељем и сиром, и осталим сеоским ђаконијама…
6 7
Недалеко од етно домаћинства налази се Ресторан и базен Принце, капацитета 100 места, који може бити место за за ваш недељни породични ручак, уживање и опуштање поред базена или у климатизованом делу ресторана.
Домаћинство Ла ВиЕ на селу , контакт телефон: +381 60 874 7563, е-маил: etnodomacinstvo.lavie@gmail.com
Ресторан Принце, контакт телефон: +381 61 654 9689, е-маил: restoranprince@gmail.com