ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕНјЕ ПОНУДЕ – Набавка горива за путничка возила

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕНјЕ ПОНУДЕ – Набавка горива за путничка возила

Република Србија
Град Ниш
Градска општина Нишка Бања
Синђелићева бр. 3
Број:1-5/5-2019-04/1
Датум:20.03.2019. године
На основу члана 55. Закона о јавним набавкама Сл. Гласник РС број 124/2012,14/15 и 68/15 Градска општина Нишка Бања, објављује
ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕНјЕ ПОНУДЕ
1. Подаци о наручиоцу
Наручилац: ………………………………. Градска општина Нишка Бања
Адреса: ……………………………………. Синђелићева бр.3, Нишка Бања
Интернет страница:……………………. www.гонискабања@орг.рс
2. Врста поступка јавне набавке
Предметна јавна набавка се спроводи у поступку јавне набавке мале вредности у складу са Законом и поѕаконским актима којима се уређују јавне набавке.
3. Предмет јавне набавке
Предмет јавне набавке бр.1-5/2019 -04/1су. добра
Набавка горива за путничка возила за потребе Градске општине Нишка Бања:
Р.бр. СПЕЦИФИКАЦИЈА ВРСТА ГОРИВА
1. Европремиум БМБ – 95
2. Евродизел

назив и ознака из општег речника набавки:09100000
и и гориво за моторна возила, са местом испоруке ЈКП „Медиана“ Ниш, ул. Мраморска бр.10, Ниш, интерна бензинска станица, складиште горива.
Предметна јавна набавка мале вредности је обликована у 2 (две) партије, при чему је у конкретном случају ово поступак јавне набавке за партију 2 (два):
-гориво за моторна возила, са местом испоруке ЈКП „Медиана“ Ниш, ул. Мраморска бр.10, Ниш, интерна бензинска станица, складиште горива, са услугом довоза до поменуте адресе.
4. Циљ поступка
Поступак јавне набавке се спроводи ради закључења уговора о јавној набавци.
5. Врста критеријума за доделу Уговора, елементи критеријума на основу којих се додељује Уговор
Избор најповољније понуде ће се извршити применом критеријума најнижа понуђена цена.
6. Начин преузимања конкурсне документације, односно интернет адреса на којој је конкурсна документација доступна:
Конкурсна документација преузима се са Портала јавних набавки и са интернет адресе: www.гонискабања@орг.рс
7.Начин подношења понуде и рок
Понуђач понуду подноси непосредно или путем поште у затвореној коверти или кутији, затворену, на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара.
На полеђини коверте или на кутији навести назив и адресу понуђача.
У случају да понуду подноси група понуђача, на коверти је потребно назначити да се ради о групи понуђача и навести називе и адресу свих учесника у заједничкој понуди.
Понуду доставити на адресу Градска општина Нишка Бања, Синђелићева бр.3, 18205 Нишка Бања, са назнаком: ,,Понуда за јавну набавку добара – Набавка горива за потребе Градска општина Нишка Бања , ЈН бр 1-5/2019-04/1 – НЕ ОТВАРАТИ”. Понуда се сматра благовременом уколико је примљена од стране наручиоца до 29.03.2019. године до 0900 часова.
Наручилац ће, по пријему одређене понуде, на коверти, односно кутији у којој се понуда налази, обележити време пријема и евидентирати број и датум понуде према редоследу приспећа. Уколико је понуда достављена непосредно наручулац ће понуђачу предати потврду пријема понуде. У потврди о пријему наручилац ће навести датум и сат пријема понуде.
Понуда коју наручилац није примио у року одређеном за подношење понуда, односно која је примљена по истеку дана и сата до којег се могу понуде подносити, сматраће се неблаговременом.
8. Отварање понуда
Јавно отварање понуда обавиће надлежна комисија у седишту наручиоца у згради управе Градске општине Нишка Бања, дана 29.03.2019. године, са почетком у 09:15 часова. Уколико дан за отварање понуда (последњи дан рока за подношење понуда) пада у нерадни дан, отварање понуда ће се обавити првог наредног радног дана, у исто време.
Отварању понуда могу присуствовати сва заинтересована лица. Представници понуђача морају имати овлашћење које ће предати Комисији за јавну набавку приликом отварања понуда.
9. Рок за доношење одлуке
Одлука о додели Уговора биће донета у року од 10 дана од дана отварања понуда.
10. Контакт (лице или служба)
Лице за контакт је Дејан Милић, контакт телефон: 018 45 48 130, маил адреса Дејан.Милиц@гу.ни.рс