Позив за подношење понуда за набавку пружања услуге кредита за реализацију инрфаструктурних пројеката

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ГРАД НИШ

ГРАДСКА ОПШТИНА НИШКА БАНјА
ул.Синђелићева број 3,
18205 Нишка Бања
www.гонискабања.орг.рс
Датум: 13.07.2017. године

у п у ћ у ј е

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕНјЕ ПОНУДЕ
Поштовани,

Градска општина Нишка Бања, покренула је поступак прикупљања понуда за набавку пружања услуге кредита за реализацију следећих инрфаструктурних пројеката:
-„Стазе здравља и сусрета – Туристичка промоција у региону“ и
-„Заједничко управљање ризицима у региону – Нишка Бања – Костанец“,
.и овим путем Вам упућујемо позив да, уколико сте заинтересовани, доставите своју понуду.

У складу са чланом 7. ставом 1. тачком 13. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“, бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015), за набавку услуге кредита без обзира да ли су у вези са продајом, куповином или преносом хартија од вредности или других финансијских инструмената, наручиоци нису обавезни да примењују одредбе наведеног закона.

ОПИС ПРЕДМЕТА НАБАВКЕ:

Предмет набавке бр.2-9/2017-04/1 су Финансијске услуге – Кредит за реализацију следећих инрфаструктурних пројеката:
-„Стазе здравља и сусрета – Туристичка промоција у региону“ и
-„Заједничко управљање ризицима у региону – Нишка Бања – Костанец“
у укупном износу од 18.000.000,00 динара, детаљније описан у конкурсној документацији.

УСЛОВИ НАБАВКЕ:

Услови везани за рок коришћења кредита, динамику отплате кредита, период почека (тзв. „граце” период), рок одобравања кредита, план повлачења кредита и каматне стопе и остали услови набавке дати су у КРЕДИТНОМ ЗАХТЕВУ, достављеном у прилогу овог позива.

ПОНУДА ТРЕБА ДА САДРЖИ:

– Понуду, дату на Обрасцу понуде (Попуњен, потписан и печатом понуђача оверен Образац понуде), или на меморандуму понуђача, у ком случају понуда мора да садржи све податке наведене у Обрасцу понуде који је достављен понуђачу уз овај позив;

– Потписан и печатом понуђача оверен Кредитни захтев који је достављен уз овај позив

– План отплате кредита који је израђен по методологији Народне банке Србије, који се прилаже уз понуду и

– Предлог (нацрт) уговора о дугорочном кредиту.

НАЧИН И ВРЕМЕ ДОСТАВЛјАНјА ПОНУДЕ:

Понуда се подноси у затвореној коверти, затвореној на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара, на коју понуђач лепи попуњен Образац бр. 1. достављен уз позив или уписује следеће податке: назив, адресу седишта, телефон и контакт особу подносиоца понуде – понуђача, назив и адресу примаоца понуде – Градска општина Нишка Бања, ул. Синђелићева бр. 3, 18205 Нишка Бања, број и назив набавке за коју подноси понуду са назнаком „НЕ ОТВАРАТИ“. Понуду доставити на адресу: Градска општина Нишка Бања, ул. Синђелићева бр. 3, 18205 Нишка Бања. Понуда се сматра благовременом уколико је примљена до 24.07.2017.године, до 09:00 часова.

МЕСТО, ВРЕМЕ И НАЧИН ОТВАРАНјА ПОНУДА: Јавно отварање понуда ће се обавити истог дана, 24.07.2017. године, по истеку рока за подношење понуда,

у 09:30 часова, у објекту Градске општине Нишка Бања, ул. Синђелићева бр. 3, 18205 Нишка Бања.
РОК ЗА ДОНОШЕНјЕ ОДЛУКЕ: Одлуку о избору најповољније понуде, односно о обустави поступка предметне набавке, корисник кредита ће донети у року од 5 дана од дана јавног отварања понуда и доставити је у року од 3 дана од дана доношења свим понуђачима који су поднели понуду.

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ у периоду од 7:30 до 15:30 часова: Мирјана Грчић, Градска општина Нишка Бања, контакт телефон 018/4548130, факс 018/4548629, е-маил гмирјана@гу.ни.рс

[wpba-attachment-list]