Почетком маја очекује се да почну радови на реконструкцији хотела ,, Србија“ у Нишкој Бањи

Почетком маја очекује се да почну радови на реконструкцији хотела ,, Србија“ у Нишкој Бањи

Почетком маја очекује се да почну радови на реконструкцији хотела ,, Србија“ у Нишкој Бањи. Хотел ,,Озрен“ продат је почетком године и очекује да се да ускоро власник добије грађевиснку дозволу како би почео радове, најавио је председник општине Нишка бања, Душан Живковић. Продаја хотела ,,Партизан“ за сада није могућа, јер је у процесу реституције.

У Нишкој Бањи већ годинама не раде велики хотели, а туристи смештај могу да потраже у неком од мини хотела или у домаћој радиности. Око 200 лежајева има у приватном смештају и исто толико још у мини хотелима. У Нишкој Бањи постоји и 17 смештајних јединица које се налазе на списку Министарства туризма за коришћење ваучера.

Почетком маја очекује се да почну радови на реконструкцији хотела ,,Србија“, а у току је поступак за добијање грађевиснке дозволе, најавио је председник Градске општине Нишка Бања, Душан Живковић. Хотел ,,Србија“, биће луксузан хотел са 5 звездица, са спа и велнес центром, посебним паркинг простором и другим садржајима. Живковић додаје да је потребно око годину и по дана да радови буду завршени. Такође, продат је и хотел ,,Озрен“.