ТУРИСТИЧКИ ВАУЧЕРИ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ

Министарство туризма, туризма и телекомуникација је у буџету обезбедило средства и у 2022. години за подстицај домаћег туризма.
Уредбом о условима доделе и коришћења средстава за подстицај унапређења туристичког промета домаћих туриста на територији Србије предвиђено је да се ваучери за субвенционисано коришћење услуга смештаја могу користити и на територији Градске општине Нишка Бања.
Подстицај домаћег туризма спроводи се кроз доделу ваучера за субвенционисано коришћење услуга смештаја у трајању од најмање пет ноћења, изван општине, односно места пребивалишта корисника ваучера. Ваучером се не може вршити плаћање услуга хране и пића, пружање здравствених или других услуга, боравишне таксе, односно других даџбина.
Ваучере за летовање могу користити пензионери, незапослена лица, грађани који примају туђу негу и помоћ, ратни инвалиди и сви који месечно зарађују мање од 70.000 динара.

Листа угоститељских објеката у којима у Нишкој Бањи можете изврштите резервацију ради реализације ваучера за услугу смештаја: