На СЦ Вртоп завршена акције СТОП! Сви на спорт

На СЦ Вртоп завршена акције СТОП! Сви на спорт

На теренима Спортског центра Вртоп у Нишкој Бањи данас је одржано финале, после одиграна два полуфинална такмичења. Шесточлане мешовите екипе до 4. разреда из око 25 основе школе бориле су се на више полигона у брзини и спретности. Полигони за стреличарство, гимнастику, одбојку, слагалицу, орјентиринг, атлетика и вожња ролера били су прави изазов за школарце.
Победник спортско – едукативне акције „Стоп! Сви на спорт“ је екипа ОШ „Ћеле кула“ из Ниша, другопласирана је школа „Иван Горан Ковачић“ из Нишке Бање, док је треће место заузела је школа „Иво Андрић“.
Чланови победничке екипе добили су по таблет рачунар, другопласирани школски ранац, а трећепласирани спортску опрему.
Награде најбољим екипама уручили су начелник Полицијске управе Ниш Нинослав Митић, градски већник задужен за спорт и омладину Бранислав Качар и председник Спортског савеза Ниша Звонимир Станковић.
Пројекат„Стоп! Сви на спорт“ промовише спорт, фер плеј и позитивне друштвене вредности, а тематски обрађује борбу против насиља у спорту, вршњачко насиље, наркоманију и безбедност у саобраћају.
Акцију су заједнички организовали Спортски савез Ниша и Полицијска управа Ниш уз помоћ спортских клубова из Ниша. Домаћин акције била је Градска општина Нишка Бања.

 

87

56

2 4 3