Међународни сајам предузетништва и привреде „Експо Ниш 2017“

Међународни сајам предузетништва и привреде „Експо Ниш 2017“

Први међународни сајам предузетништва и привреде „Експо Ниш 2017“, на коме ће наступити и ГРАДСКА ОПШТИНА НИШКА БАЊА биће одржан у хали „Чаир“ од 21. до 23. септембра. Сајам окупља привреднике из преко 60 места из Србије и иностранства.
Организује са циљем да посетиоци виде шта привреда у овом крају има да понуди, да постане место окупљања пословних људи и предузетника, да помогне реализацију нових пословних замисли и идеја, као и да поспеши нова улагања у привреду региона.
Излагачи на сајму су занатске радње, мала и средња предузећа, удружења предузетника, акционарска и друга друштва, туристичке и друге организације приватног и јавног сектора, холдинг компаније и локалне самоуправе.
Делатности које излагачи обављају су стари занати, уметнички занати, пољопривреда, прехрамбена индустрија, производња одеће и обуће, дрвна и индустрија пластичне галантерије, хемијска индустрија, електроиндустрија, металопрерада, машинска индустрија, грађевинарство, информационе технологије, туризам и угоститељство.
Градска опстина Нишка Бања представиће своје културно-историјско наслеђе, носиоца здравственог туризма Институт за лечење и рехабилитацију „Нишка Бања“, могућности за авантуристички туризам и сеоски туризам као и разне туристичке атракције и догађаје.