Лоша организација у јавним нишким предузећима „гуши“ Нишку Бању

Лоша организација у јавним нишким предузећима „гуши“ Нишку Бању

Ругло крај главног шеталишта у Нишкој Бањи! Гомила ђубрета које ту стоји већ неко време, цвећа скоро и да нема… и полако овај некада Туристички цвет личи на пустињу Гоби, каже за Нишке Вести председник ГО Зоран Видановић.

Лоша организација у јавним нишким предузећима “гуши” Нишку Бању.
Председник градске општине незадовољан је изгледом шеталишта и саме бање, јер како каже, сва јавна предузећа одавно су дигла руке од Нишке Бање.

“Да свако ради свој посао, бања не би данас изгледала овако запуштено. Предузећа као што су Дирекција за изградњу, ЈКП Горица, ЈКП Медијана имају своје организационе проблеме и то се најбоље види у нашој бањи. Централе у граду немају баш најбољу везу са својим одељењима у Нишкој Бањи. Свакодневно се међусобно оптужују а радници ових предузећа седе сатима уместо да раде.”

План за уређење и чишћење који је устаљен неадекватан је за туристичко место какво је бања. Јер бања мора да се чисти и ујутру и увече а не понекад. Мене је као председника општине често срамота како све изгледа али не могу да се изборим са гломазним системима у којима ниишта не функционише, тврди Видановић.

Он поздравља “душебрижнике” како каже и позива директоре јавних предузећа да понекад обиђу раднике у Нишкој Бањи и провере како на терену све фукционише и да ли уопште функционише.

Председник ГО Нишка бања, Зоран Видановић позива градоначелника Ниша и све директоре предузећа која су задужена за уређење и чишћење у овој општини да дођу у суботу, 11. јула и придруже се руководству ове општине у сређивању бање. Он каже неко ће ову акцију схватити као изборну кампању и додаје… ”Добродошли, политичари на кампању чишћења!” завршава љутито Видановић.

[цаптион ид=“аттацхмент_794″ алигн=“алигнцентер“ wидтх=“485″]Ругло крај главног шеталишта у Нишкој бањи! Ругло крај главног шеталишта у Нишкој бањи![/caption]