Дружење са полицијом у Нишкој Бањи

Дружење са полицијом у Нишкој Бањи

Сусретом полиције и грађана започео је пројекат „Нишка Бања – безбедна бања“ који нишка Полицијска управа реализује у сарадњи са Градском општином Нишка Бања уз финансијску подршку Мисије ОЕБС у Србији. Нејгов циљ је стварање безбедне средине, унапређење сарадње полиције са локалном самоуправом и грађанима као и повећање поверења грађана у полицију.


Може ли Нишка Бања бити безбеднија и колико њени житељи верују полицији?
Гости и житељи Нишке Бање дружили са припадницима полиције и жандармерије у самом центру овог лечилишта, али су могли и да науче нешто о заштити имовине.
Где се држе новчаници, како се правилно паркирају бицикле и још много корисних ствари научили су малишани који су се у центру Нишке бање дружили са полицијом и жандармеријом. Паркирана полицијска возила, маскирне униформе и велики број припадника полиције и жандармерије, расположени да одговарају на питања и да се друже са децом. Тако је изгледао дан у центру Нишке Бање. Најмладји су уживали.
Био је ово леп дан и за полицајце и припаднике жандармерије. Увек је кажу лепо када могу да се друже са децом али и када успеју и нечему да их науче.

[енвира-галлерy ид=“1384″]