Даниел Кајмакоски одушевљен наступом у Нишкој Бањи

Даниел Кајмакоски одушевљен наступом у Нишкој Бањи

Даниел Кајмакоски наступио је у недељу  на Великом летњем фестивалу у Нишкој Бањи, провео се феноменално. Остаће у Нишу још који дан јер му је бенд који га прати из Ниша, осећа да га људи овде воле и пријатно му је.

Даниел Кајмакоски у Нишу &qуот;пуни батерије&qуот;

„Никада не говорим по шаблонима и нећу ни сад и морам да признам да сам се синоћ у Нишкој Бањи провео мало је рећи феноменално. Толико сам се одушевио јуче да ми се читава мотивација вратила“, каже за Нишке Вести победник серијала „Твоје лице звучи познато“ Македонац Даниел Кајмакоски.

Изненадила га је пријано општина која га је и ангажовала, каже.

Одушевљен сам људима из општине који су ме примили. То су млади људи који су пуни енергије, мене је то одушевило и рекао сам им да ћу бити увек ту када год им затребам. Дочекали су ме предивно, иако сам у Нишу трећи или четврти пут, али сам као првог пута осетио ту позитивну енергију која ми прија овде. Сви су према мени веома љубазни“, каже он.

Публика га је синоћ пратила у стопу, гласно певала са њим и поздравила громогласним аплаузом.

Публика ме одушевила, све што сам рекао су пратили. Када сам им рекао дижемо руке, певамо… све су ме испоштовали максимално и после концерта су остали још сат времена да се дружимо, сликали смо се и причали“, кажеовај млади Македонац.

13942392 1050809435033525 401340833 н

Уобичајно је да популарним и младим певачима често приђу даме, у Нишкој Бањи Даниелу је пришао господин који му је честитао на успешности и похвалио његов рад, Кајмакоски каже то се ретко дешава.

То је за мене највећи комплимент, када ти мушкарац приђе и каже – било је фантастично, то је оно што ти даје полет за напред и даље“,каже он.

Овај успешан певач, добио је позив за ушешће и наредне године на фестивалу у Нишкој Бањи, позиву се већ радује.

Људи из општине су ми рекли видимо се следеће године, већ су  ме на неки начин ангажовали а ја сам њима обећао да ће наредни концерт бити и бољи, спремнији а имаћемо и нове песме, спотове тако да може Нишка Бања да ме очекује опет“, каже најбољи у серијалу „Твоје лице звучи познато“.

Овај млади певач ће остати у Нишу још који дан јер му је у нашем граду пријатно.

Када сам први пут крочио у Ниш ја сам био одушевљен људима који су ме дивно прихватили, свиђа ми се ваша енергија која прија и зато сам решио остаћу пар дана. Треба ми та ваша позитивна евергија, да напуним своје батерије“, каже кроз смех овај певач.

Ако ових дана сретнете Даниела у нишким кафићима, то неће бити случајно…

Бенд који свира са мном је из овог града, а ја се осећам као грађанин Ниша“, каже кроз смех Кајмакоски за Нишке Вести.

Следе наступи а онда и снимање нових песама.

Имам неколико наступа који следе, од јесени у септембру, октобру затворићу се у студио са бендом и продуцентом и не излазимо. Тренутно пишем своје ауторске песме и тако планирам да јесен и зиму све то припремам а онда на пролеће је ту нови албум, оно што људи дуго очекују од мене“, завршава обећањем овај Македонац.

Извор: Нишке вести