Чистија Нишка Бања за лепши живот и више туриста

Чистија Нишка Бања за лепши живот и више туриста

У ову акцију били су укључени само водећи људи Општине јер раднике општинске Управе који већ довољно раде нису хтели да ангажују, каже председник Општине Нишка Бања, Зоран Видановић.
Руководиоци Градске општине Нишка Бања организовали су протекле суботе чишћење Бање и шеталишта.
„Сведоци смо ругла крај главног шеталишта у Нишкој Бањи, гомиле ђубрета које ту стоји већ неко време, цвећа скоро и да нема. Дивље депоније ничу свакодневно, парковске површине се претварају у смелтишта и затрпане су отпадом. Покушали смо у више наврата и апелима и молбама али надлежни из градских јавних предузећа се нису одазвали. У том случају остаје да се сами организујемо па се тако руководство Општине Нишка Бања окупило овде да би смо радили, а тако ће бити и у наредном периоду. хоћемо да пробамо да покажемо да није тешко да се нешто уреди, да није неопходно много пара,
већ добра воља и организација“, истиче председник Општине Зоран Видановић.
У ову акцију били су укључени само водећи људи у Општини и да како објашњава Видановић, раднике који довољно раде нису хтели да ангажују. „Овде немамо раднике који већ довољно раде, па не морају суботом и недељом. Није ово никаква новина за нас, све ове послове радимо код куће, а ако је и ово наша кућа, не видим разлог да тако не радимо и овде“ каже Видановић и додаје да уколико желимо више туриста у Нишкој Бањи потребно је веће ангажовање.

[енвира-галлерy ид=“808″]