Четврти третман сузбијања комараца

Четврти третман сузбијања комараца
У четвртак 11. августа стручне екипе ће по четврти пут ове године прскати дрвореде и паркове у Медијани, Пантелеју и Нишкој Бањи како би сузбиле одрасле форме комараца. Нишлијама се саветује да у време третмана не бораве на овим локацијама.

Како кажу из предузећа “САНИТ М&М” које спроводи третман, прскаће од 5 до 9 сати ујутру. У случају лошег времена, прскање ће бити одложено за први наредни дан када време буде дозволило.

Позивамо грађане да у време третмана не бораве на поменутим локацијама нити да изводе кућне љубимце. Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава. У случају оштећења здравља сваки појединац ће сносити одговорност за себе, родитељи за децу, као и сваки сопственик за своје домаће животиње – кажу из овог предузећа.

За све додатне информације у вези са третманом, грађани могу да се обрате овој фирми на 018/ 258-019 и 018/ 243-876.


Распоред третмана:

Медијана:

Дрвореди у улицама Булевар Немањића, 7.јули, Булевар др Зорана Ђинђића, Јована Ристића, Вожда Карађорђа, Стевана Првовенчаног, Ћирила и Методија, на Тргу 14.октобар и Тргу Павла Стојковића, Пријездиној улици, Хајдук-Вељковој, Улици Ратка Вукићевића, на Византијском Булевару, у Улици Драгише Цветковића, Сремској, Мајаковског, Николе Пашића, Наде Томић, Бранка Крсмановића, Париске комуне, Николе Коперника, Благоја Паровића и Улици народних хероја.

Нишка Бања:

Централни парк у Нишкој Бањи, парк испред хотела “Зеленгора” и двориште Храма Св. врача Козме и Дамјана у насељу Никола Тесла.

Пантелеј:

Двориште цркве Светог Пантелејмона, излетиште код пешачког моста у Брзом Броду, код Врежинског базена, на спрудишту код водозахвата ЈКП „Наиссус“, двориште Дома ученика у Улици Косовке девојке, уређени део кеја Нишаве од “Моста младости” до ушћа Јелашничке реке, као и дрвореди у улицама Друге пролетерске бригаде, Књажевачкој, Пантелејској и Косовке девојке.