Бике тест у Нишкој Бањи

Бике тест у Нишкој Бањи

У организацији Планет Бике и подршку Општине Нишка Бања, у суботу и недељу, 25. и 26. јуна, од 10:00 до 17:00 сати, биће одржан бике тест на централном шеталишту у Нишкој Бањи.

Током теста грађани и љубитељи бициклизма имаће прилику да испробају преко 30 најбољих Сцотт и Полар бицикала. Међу њима ће се по први пут наћи Фат бике, рекордан број Е бике – ова и велики број других новитета.

Да бисте тестирали бицикл, потребно је да са собом понесете и дате на увид два важећа лична документа са фотографијама, од којих је један важећа лична карта или пасош.

Корисници тестирају бицикле на сопствену одговорност и Планет Бике неће сносити одговорност за евентуалне штете и повреде учињене кориснику или трећим лицима.

Планет Бике задржава дискреционо право да не омогући одређеним корисницима тестирање бицикла, уколико процени да постоји могућност да оштете бицикл или на неки други начин злоупотребе прилику да пробају нове моделе.

Предвиђено је да тестирање појединог модела не траје више од 20-30 минута, како би што више људи добило прилику да испроба различите моделе.

Препоручено је да сви учесници теста користе заштитне кациге.