Вече фолклора и изложба двоточкаша

Велики летњи фестивал  наставља се у петак 18. јула 2014. на платоу код фонтане у Нишкој Бањи.

Од 19:00 сати малишани ће уз помоћ инструктора плесног клуба СWИНГ плесати један од најзаступљенијих и најпопуларнијих друштвених плесова – салсу. У истом термину љубитеље двоточкаша очекује изложба веспи.

Од 20:30 сати у оквиру Међународног студентског фестивала фолкора наступиће Фолклорни ансамбл „Плаиуриле Миориетеи“ из Румуније и Академски ансамбл народних игара и песама „Оро“ из Ниша.

У суботу 19. јула, од 19:00 сати наставља се школа спорта, посластичарска радионица, уметничка радионица, израда накита. Посетиоци ће моћи да погледају изложбу цвећа, а љубитељима двоточкаша ће се овог пута представити чланови мото клуба Кетна из Ниша, који ће уз помоћ представника Саобраћајне полиције одржати едукацију о безбедности у саобраћају.

Од 20:30 сати наступиће Црквено-играчки ансамбл „Бранко“. Посетиоци концерта ће током 90 минута програма видети игре из околине Ниша, Лесковца, Пирота, Косовског Поморавља, Ужица, Шумадије. Премијерно ће бити изведена етно представа „Нишку Бању сијалице красе“.

Коментари су затворени.