Свети Сава прослављен у свим бањским школама

Ученици свих школа на подручју Градске општине Нишка Бања прославили су школску славу Светог Саву пригодним програмом и сечењем славског колача. Ђачкој прослави су по традицији присуствовали родитељи ученика и представници општине Нишка Бања. Председник ове градске општине Зоран Видановић посетио је истурено одељење Основне школе „Ђура Јакшић“ у Просеку и овом приликом најавио да ће општина наставити да, сходно својим могућностима, помаже да се у свим школама на подручју бањске општине обезбеде одлични услови за учење и боравак деце. Он је истакао да су мештани Нишке Бање и околних бањских села поново показали да су добри домаћини јер су се у великом броју одазвали позиву учитеља и наставника и активно учествовали у приреми прославе школске славе.
Учитељица школе „Ђура Јакшић“ у Просеку Драгана Савић изјавила је да људи из овог села изузетно цене школску славу и из године у годину са истим интересовањем учествују у приремама за њену прославу.
Поводом Савиндана школа у Просеку коју похађа 28 ученика и предшколаца добила је на поклон од Савета грађана овог села музички уређај.

ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања

Коментари су затворени.