Срушен мост преко Кутинске реке у насељу Никола Тесла

По налогу ЈП Србија воде мост преко Кутинске реке у насељу Никола Тесла је срушен. Мост је ометао ток чији је водостај нарастао услед обилних падавина претходних дана. Према рецима надлежних, у питању је водопропуст који је низак и омета несметан проток воде. Мештани су забринути јер сада не могу да дођу до својих имања, која су са друге стране реке.
Ово није први пут да се мост на Кутинској реци руши због обилних падавина које су довеле до великих поплава. Мост спаја насеље Никола Тесла са Горњом Врежином, где бројни мештани имају имања о којима морају да воде рачуна. Узрок њиховог незадовољства су и обећања о градњи новог, правог моста, која до данас нису испуњена.
Према речима Зорана Видановића, председника Општине Нишка Бања, овај водопропуст представља један од горућих проблема, али за сада нема изгледа да ће ускоро доћи до решења. Како каже, ЈП Србија воде поштује стандарде и поступа у складу са ситуацијом, али се мора размишљати и о градјанима за које је мост био у свакодневној употреби.

Коментари су затворени.