По личне карте и пасоше у Нишку Бању

Мештани општине Нишка Бања, али и сва друга лица са пребивалиштем на подручју града Ниша моћи ће убудуће да дођу до нових личних докумената и у одељењу ПУ Ниш у Нишкој Бањи. Након привременог измештања, поново је отворен шалтер за издавање личних карата и пасоша у одељењу Полицијске управе у згради Градске општине Нишка Бања.
Портпарол Полицијске управе Ниш Лидија Павловић изјавила је да ће грађани моћи да замене лична документа без претходног заказивања.
„За разлику од других места у граду на којима се издају лична документа уз претходно заказивање, у Нишкој Бањи то није потребно, већ је неопходно да грађани дођу на шалтер са претходно прибављеном неопходном документацијом и уплатама. Шалтер за издавање личних докумената биће отворен сваког радног дана од 7.30 до 15.30“, нагласила је Павловић.
Она је објаснила да у протеклом периоду лична документа нису могла да се добију у Одељењу у Нишкој Бањи због организационих проблема и због тога што је један број запослених морао да буде пребачен у Месну канцеларију „Филип Клајић“, како би биле смањене гужве и редови у тој канцеларији.
Председник Градске општине Нишка Бања Зоран Видановић истакао је да поновно отварање шалтера за издавање личних докумената у одељењу Полицијске управе у Нишкој Бањи представља наставак добре сарадње ове општине са Полицијском управом у Нишу.“Изузетно смо захвални ПУ Ниш што је препознала интересе и потребе мештана бањске општине у области коју зовемо јавним сервисом. Верујем да ће следећи корак бити отварање полицијске станице. То је интерес општине Нишка Бања, а за то постоје сви кадровски и технички услови“, рекао је Видановић и подсетио да је ГО Нишка Бања учествовала у опремању простора у коме је смештен шалтер за издавање личних документа.
Представници ПУ Ниш најавили су овом приликом да ће у наредном периоду Одељење у Нишкој Бањи прерасти у Полицијску станицу, што ће допринети већој безбедности грађана на читавом подручју општине.

ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања

Коментари су затворени.