Плакете и новчане награде за најуспешније Бањце

Градска општина Нишка Бања доделила је јуче плакете и новчане награде појединцима и колективима са подручја општине који су постигли запажене резултате у години која је на измаку.
Плакету и новчану награду од 20.000 динара добили су – Марко Петровић из Нишке Бање као најбољи ученик основних школа, Анђела Митић из насеља Никола Тесла као најбољи ученик средњих школа, Јелена Ђорђевић из Нишке Бање која је проглашена за најбољег студента и Лазар Гроздановић из насеља Никола Тесла који је проглашен за најбољег спортисту.
Најбољи полицијски службеник у бањској општини у 2011. години је Андрија Савић, а најбољи спортски колектив рукометни клуб „Нишка Бања“. За изузетан допринос у развоју туризма у 2011. години општина Нишка Бања наградила је Ловачко удружење „Ниш“, Мото-клуб „Кетна“ и Културно-уметничко друштво „Никола Тесла“.
За запажене резултате у 2011. години плакетама и новчаним наградама награђено је и 60 бањских основаца и средњошколаца. Тамара Здравковић из ОШ „Иван Горан Ковачић“, Теодора Стојановић из ОШ „Ђура Јакшић“, Андрија Петровић из ОШ „Душан Тасковић Срећко“ и Александар Петровић из средње школе „Мија Станимировић“ награђени су као ђаци генерација, док су остали ученици плакете и новчане награде добили за постигнуте добре резултате на различитим спортским и музичким такмичењима.
Председник ГО Нишка Бања Зоран Видановић истакао је да се руководство општине сваке године труди да награди оне који су уложили пуно труда и рада постигли одличне резултате у ономе чиме се баве.
„Није лако бити први, поготово није лако дуже време бити најбољи. Срећом у општини имамо и оне који су награде примали као ученици основних школа, а примају их и сада као средњошколци и студенти. Општина са задовољством даје свој скороман допринос подршци коју ови млади људи већ имају у својим породицама и свом окружењу. Признања коју су добили само су један од начина да им покажемо да још неко, сем њихових најближих,води рачуна о њиховом раду“, изјавио је Видановић.

ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања

Коментари су затворени.