Отварање спортско-рекреативног центра „Вртоп“

Тениски терени у спортско-рекреативном центру „Вртоп“ у Нишкој Бањи биће од данас отворени за све љубитеље овог спорта. У Градској општини Нишка Бања истичу да је општина у протеклом периоду поставила нову подлогу на теренима, нове рефлекторе и ограду.
„Два тениска терена сада су потпуно припремљена за тренинге, али и за такмичења. На овим теренима протеклих дана кренула је бесплатна школа тениса за девојчице и дечаке узраста од седам до 12 година. Интересовање је велико и за школу се већ пријавило 35 малишана, али свакога дана пристижу и нове пријаве. Верујем да ћемо у СРЦ „Вртоп“ ускоро имати и први велики тениски турнир“, изјавио је председник Скупштине општине Нишка Бања мр Саша Јовановић и додао да ће врло брзо бити у функцији и свлачионице које су изграђене поред тениских терена.

Како је нагласио мр Јовановић, општина Нишка Бања планира да у току године санира и обнови и остале спортске терене у СРЦ „Вртоп“. Према Јовановићевим речима биће обновљена још два тениска терена од шљаке и терен за малих фудбалод вештачке траве, а биће саниран и терен за мале спортове са асфалтном подлогом.
Свечано отварање обновљених тениских терена у СРЦ „Вртоп“ заказано је за 16 часова.

ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања

Коментари су затворени.