ОГЛАС О ЈАВНОМ НАДМЕТАЊУ РАДИ ЗАСНИВАНјА ЗАКУПА МАЊЕГ МОНТАЖНОГ ОБЈЕКТА

На основу члана 8. Одлуке о постављању мањих монтажних објеката на јавним површинама   на територији града Ниша, пречишћен текст,  („Службени лист града Ниша“, број 3/2008), Одлуке о сарадњи на реализацији развојног програма – обнова заједнице путем демократске акције (ЦРДА) у Републици Србији („Службени лист града Ниша“, број 76/2005), Споразума о сарадњи на спровођењу развојног програма ЦРДА (Обнова заједнице путем демократске акције) у Републици Србији и члана 6. Одлуке о начину, условима и поступку давања у закуп мањих монтажних објеката постављених на јавним површинама бр.06-35/2-2006-01 од 22.06.2006. год., Председник градске општине Нишка Бања расписује:
О  Г  Л  А  С
О ЈАВНОМ НАДМЕТАНјУ РАДИ ЗАСНИВАНјА  ЗАКУПА
МАНјЕГ  МОНТАЖНОГ    ОБЈЕКТА  У  НИШКОЈ БАНјИ

Расписује се  по други пут оглас о  јавном надметању ради заснивања закупа  1 ( једног )  мањег монтажног  објекта (број  4), површине 15 м2,  постављеног  поред пијаце  у Нишкој Бањи, ул. Синђелићева, на кат. парцели 834/15, КО Нишка Бања. Објекат се налази у И  зони.
Делатност објекта је вишенаменска и исти је прикључен на комуналну инфраструктуру.
Право пријављивања имају физичка и правна лица. Лицитација ће се одржати уколико су  пријављена и присутна најмање два учесника који су  поднели уредне пријаве, односно њихови пуномоћници. Неблаговремене, непотпуне и неуредне пријаве неће бити разматране.
Пријава садржи: име, презиме и адресу, односно назив фирме и седиште. Уз пријаву се подноси и доказ о уплаћеном депозиту у износу од  11.000,00 дин. на жиро рачун број 840-820804-61  по моделу 97 са позивом на број 23-122. Доказ о уплаћеном депозиту се доставља уз пријаву или најкасније до почетка лицитације. Најповољнијем понуђачу се депозит урачунава у цену закупа, док остали лицитанти имају право на повраћај положеног депозита.
Лицитација ће се одржати дана 18.07.2014. године  са почетком у  11,00   часова у просторијама  градске општине  Нишка Бања.
Објекат се издаје у виђеном стању. Закупац сноси трошкове уређења објекта. Адаптација се може извршити само уз писмену сагласност закуподавца.
Право на закључење уговора о закупу стиче најповољнији понуђач, тј. лицитант који је понудио највећи износ закупнине. Уколико најповољнији понуђач не закључи уговор о закупу у року од 8 (осам) дана од дана доношења решења о давању у закуп сматраће се да је одустао од закључења уговора о закупу. У том случају право на закључење уговора стиче следећи најповољнији понуђач.
Лице које је стекло право на закључење уговора о закупу а није закључило уговор односно одустало је од закључења уговора нема право да се поново појави као лицитант у року од 6 месеци од дана одржавања лицитације, нити има право на повраћај уплаћеног депозита.   
Закупац сноси трошкове текућег одржавања објекта. Трошкови инвестиционог одржавања падају на терет закуподавца.
Објекат се издаје на период од 5 (пет) година, за који период се закључује уговор, с тим што се закупнина плаћа једном у месецу и то до 10-ог у месецу за текући месец.
Лицитира се износ месечне закупнине. Почетна цена износи 11.000,00 динара. Корак лицитације износи  1.000,00 динара.
Комунални трошкови падају на терет закупца, с тим да је у обавези да доказе о редовној уплати доставља надлежној служби Управе градске општине  Нишка Бања заједно са доказом о уплати закупнине за текући месец. Уколико закупац не плати закупнину или комуналне трошкове два месеца уговор о закупу се аутоматски сматра раскинутим.
Закупац нема право давања у поѕакуп закупљеног објекта. У случају давања у поѕакуп уговор се сматра раскинутим.
Обавештење о резултатима огласа се истиче на огласној табли  и интернет страници Градске општине Нишка Бања www.гонискабања.орг.рс .
Пријаве се подносе у року од 8 дана, од дана објављивања обавештења о поновном расписивању огласа у дневном листу „Народне новине“ непосредно, на писарници градске општине Нишка Бања или преко поште, на адресу градска  општина Нишка Бања, ул. Синђелићева бр. 3, 18205 Нишка Бања. Пријаве се подносе у затвореној коверти, са назнаком „Пријава на оглас за мањи монтажни  објекат“.

ГРАДСКА ОПШТИНА НИШКА БАНјА  
ПРЕДСЕДНИК
Зоран Видановић

Коментари су затворени.