Одборници се одрекли дневнице

Одборници Скупштине градске општине Нишка Бања усвојили су извештај о завршном рачуну за 2013. годину, и сложили се да су, иако је пуњење буџета било слабије у односу на претходне године, ипак испоштовали зацртане планове. Улагање у инфраструктуру је, по речима председника Скупштине мр Саше Јовановића, требало да буде веће, али је према његовим речима битно да нове организације тек предстоје, као и улагање у развој бањског туризма.

Одржавање културних манифестација и спортских догађаја по којима је Градска општина Нишка Бања надалеко позната, у 2013. години било је скромније него иначе. Сличну ситуацију у руководству ове градске општине најваљују и за 2014, а све у циљу рационализације општинског буџета.

Одборници скупштине Нишке Бање, били су сложни и када је хуманост и солидарност у питању. Имајући у виду катастрофалне поплаве и велику несрећу која је погодила нашу земљу и огромну штету коју су претрпели градови и насељена места у западној и централној Србији, сви одборници, председници, чланови скупштинских комисија, већници и остали запослени у Градској општини Нишка Бања одрекли су се једне дневнице. Прикупљена средства виће уплаћена на рачун Владе Републике Србије као помоћ за санацију последица од поплава.


Коментари су затворени.