Фото конкурс „НИШКА БАЊА У СРЦУ“

Градска општина Нишка Бања расписала је фото конкурс на тему „НИШКА БАЊА У СРЦУ“.  Конкурс ће бити отворен од  9. марта до 10. априла. Десет најбољих фотографија по избору жирија биће штампано као разгледнице Нишке Бање, а 24 фотографије које буду ушле у најужи избор биће постављено на сајту ГО Нишка Бања и изложене на централном бањском шеталишту.

 

 

 

 

 

 

 

 

Пропозиције конкурса

Трајање конкурса:

Конкурс је отворен 9.марта, а у конкурсу учествују сви радови који стигну на адресу ГО Нишка Бања до 10. априла  2012. године у 12.00 часова.

Учесници конкурса:

Право учешћа имају сва заинтересована лица

Тема конкурса:

„НИШКА БАЊА У СРЦУ“

Начин пријављивања:

Фотографије се шаљу најмање у резолуцији 300 дпи, максималне величине 3МБ и искључиво у ЈПЕГ формату. Фотографије се достављају на ЦД-у. Уз сваку фотографију треба да стоји назив фотографије, као и место и време када је снимљена. Фотографије се потписују шифром, а подаци о аутору се достављају у посебној коверти. Комплетан материјал  може се предати у просторијама Градске општине Нишка Бања, у коверти са назнаком ЗА ФОТО КОНКУРС „НИШКА БАЊА У СРЦУ“, а може се послати и поштом на адресу: Градска општина Нишка Бања, Синђелићева 3, 18205 Нишка Бања

Награде:

Аутору најбоље оцењене фотографије припашће награда од  15.000 динара. Награда за друго место износи 10.000 динара, а награда за треће место 8.000 динара.  Имена победника биће објављена у средствима информисања.

Напомена: Примљени радови се не враћају, а организатор конкурса задржава право да их искористи као илустрације у својим публикацијама и рекламним материјалима, а без накнаде ауторима.

Додатне информације о конкурсу могу се добити путем телефона 018/4548 108, 018/4548 130

ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања
ГО Нишка Бања

Коментари су затворени.