Međunarodni sajam preduzetništva i privrede „Ekspo Niš 2017“

Međunarodni sajam preduzetništva i privrede „Ekspo Niš 2017“

Prvi međunarodni sajam preduzetništva i privrede „Ekspo Niš 2017“, na kome će nastupiti i GRADSKA OPŠTINA NIŠKA BANJA biće održan u hali „Čair“ od 21. do 23. septembra. Sajam okuplja privrednike iz preko 60 mesta iz Srbije i inostranstva.
Organizuje sa ciljem da posetioci vide šta privreda u ovom kraju ima da ponudi, da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika, da pomogne realizaciju novih poslovnih zamisli i ideja, kao i da pospeši nova ulaganja u privredu regiona.
Izlagači na sajmu su zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, udruženja preduzetnika, akcionarska i druga društva, turističke i druge organizacije privatnog i javnog sektora, holding kompanije i lokalne samouprave.
Delatnosti koje izlagači obavljaju su stari zanati, umetnički zanati, poljoprivreda, prehrambena industrija, proizvodnja odeće i obuće, drvna i industrija plastične galanterije, hemijska industrija, elektroindustrija, metaloprerada, mašinska industrija, građevinarstvo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo.
Gradska opstina Niška Banja predstaviće svoje kulturno-istorijsko nasleđe, nosioca zdravstvenog turizma Institut za lečenje i rehabilitaciju „Niška Banja“, mogućnosti za avanturistički turizam i seoski turizam kao i razne turističke atrakcije i događaje.