SUVA WEEK ADVENTURES 2021.

SUVA WEEK ADVENTURES 2021.
SUVA WEEK ADVENTURES 2021. je osmišljen da promoviše aktivan odmor u Nišu i neposrednoj okolini. Najraznovrsniji „Outdoor“ sportovi koji privlače sve više turista iz zemlje i inostranstva se upravo izvode na Suvoj planini i njenom okruženju, prelepoj Jelašničkoj i Sićevačkoj klisuri. Pored planinarenja i planinskog trčanja, izdvajaju se paraglajding, sportsko penjanje, alpinistički sportovi, sportovi na vodi, jeep avanture i obilazak pećina.
Tokom svih predviđenih avantura, učesnici će imati prilike da čuju najzanimljivije priče sa istorijskog i naučnog aspekta, a da pri tom uživaju u prirodnim lepotama ovog kraja.
Programi će se izvoditi na teritoriji opština Niška Banja, Bela Palanka i Pantelej u subotu i nedelju 21. i 22.08.2021. Minimum prijavljenih učesnika po avanturi je 7.
Svi učesnici Suva Week-a zajendo sa takmičarima Suva Trail Sky Running maratona od 18h mogu uživati u Banica Party, koja se organizuje na bini glavne pešačke ulice u Niškoj Banji.
Usled lošeg vremena ili nedovoljnog broja prijavljenih učesnika, realizatori programa zadržavaju pravo da odlože ili otkažu program.
Izaberi svoju avanturu ovog leta:
Subota 21.08.2021.
✅ Kad klusura priču priča je avantura na kojoj ćete uživati u prirodnim lepotama, stenama i priči. Osetićete snagu stena, abzajl tehnikom spuštanja niz uže na kraju ove lepe avanture.
✅ Jeep Trail 21.08. vas vodi na makadam avanturu na kojoj ćete čuti interesantnu priču o Sićevačkom kraju, Svetom Savi, praistorijskom čoveku, vinuti se do visina sa najlepšim pogledom na Sićevačku klisuru i spustiti u prostranstvo vinograda i podrum star preko 200 godina na degustaciju vina i ručak.
Nedelja 22.08.2021.
✅ Rafting najlepšim delom reke Nišave u dužini od 7 km. Uz fantastičnu priču o impozantnim vrednostima Sićevacke klisure uzivaćete u zelenilu, stenama i reci na nesvakidašnji način.
✅ Paraglajding tandem let
21. i 22.08. pružiće vam osećaj sokolovog leta.
👉 Prijave do 20.08.2021. putem linka
https://www.bleisuredmc.com/events/suva-week-adventures