Radni sastanak sa privrednicima

Radni sastanak sa privrednicima

U Gradskoj opštini Niška Banja održan je sastanak sa predstavnicima Ministarstva privrede Republike Srbije – Regionalna razvojna agencija Jug, i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija – Sektor turističke inspekcije.

Sastanku je prisustvovao predsednik GO Niška Banja, Dejan Jovanović sa saradnicima i veliki broj zainteresovanih privatnih preduzetnika i stanodavaca iz Niške Banje i okoline.

U susret novoj turističkoj sezoni, prisutni su imali prilike da se bliže upoznaju sa načinom kategorizacije smeštajnih objekata, registracijom seoskih turističkih domaćinstava, mogućnostima dobijanja podsticajnih sredstava za sređivanje fasade i mnogim drugim aktivnostima  vezanim za rad privrednika u oblasti turizma i turističkih usluga koje utiču na poboljšanju turističke ponude.

Predstavnici Regionalne razvojne agencije Jug predstavili su „Program podsticaja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2017. godini“.

Zbog velikog interesovanja sastanci privrednika sa predstavnicima nadležnih Ministarstava postaće praksa i biće nastavljeni, a Gradska opština Niška Banja će raditi na jačanju i kvalitetu te veze.

IMG_20170307_140159 IMG_20170307_140439