Plakete i novčane nagrade za najuspešnije Banjce

Gradska opština Niška Banja dodelila je juče plakete i novčane nagrade pojedincima i kolektivima sa područja opštine koji su postigli zapažene rezultate u godini koja je na izmaku.
Plaketu i novčanu nagradu od 20.000 dinara dobili su – Marko Petrović iz Niške Banje kao najbolji učenik osnovnih škola, Anđela Mitić iz naselja Nikola Tesla kao najbolji učenik srednjih škola, Jelena Đorđević iz Niške Banje koja je proglašena za najboljeg studenta i Lazar Grozdanović iz naselja Nikola Tesla koji je proglašen za najboljeg sportistu.
Najbolji policijski službenik u banjskoj opštini u 2011. godini je Andrija Savić, a najbolji sportski kolektiv rukometni klub „Niška Banja“. Za izuzetan doprinos u razvoju turizma u 2011. godini opština Niška Banja nagradila je Lovačko udruženje „Niš“, Moto-klub „Ketna“ i Kulturno-umetničko društvo „Nikola Tesla“.
Za zapažene rezultate u 2011. godini plaketama i novčanim nagradama nagrađeno je i 60 banjskih osnovaca i srednjoškolaca. Tamara Zdravković iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“, Teodora Stojanović iz OŠ „Đura Jakšić“, Andrija Petrović iz OŠ „Dušan Tasković Srećko“ i Aleksandar Petrović iz srednje škole „Mija Stanimirović“ nagrađeni su kao đaci generacija, dok su ostali učenici plakete i novčane nagrade dobili za postignute dobre rezultate na različitim sportskim i muzičkim takmičenjima.
Predsednik GO Niška Banja Zoran Vidanović istakao je da se rukovodstvo opštine svake godine trudi da nagradi one koji su uložili puno truda i rada postigli odlične rezultate u onome čime se bave.
„Nije lako biti prvi, pogotovo nije lako duže vreme biti najbolji. Srećom u opštini imamo i one koji su nagrade primali kao učenici osnovnih škola, a primaju ih i sada kao srednjoškolci i studenti. Opština sa zadovoljstvom daje svoj skoroman doprinos podršci koju ovi mladi ljudi već imaju u svojim porodicama i svom okruženju. Priznanja koju su dobili samo su jedan od načina da im pokažemo da još neko, sem njihovih najbližih,vodi računa o njihovom radu“, izjavio je Vidanović.

GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja

Komentari su zatvoreni.