Loša organizacija u javnim niškim preduzećima „guši“ Nišku Banju

Loša organizacija u javnim niškim preduzećima „guši“ Nišku Banju

Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj Banji! Gomila đubreta koje tu stoji već neko vreme, cveća skoro i da nema… i polako ovaj nekada Turistički cvet liči na pustinju Gobi, kaže za Niške Vesti predsednik GO Zoran Vidanović.

Loša organizacija u javnim niškim preduzećima “guši” Nišku Banju.
Predsednik gradske opštine nezadovoljan je izgledom šetališta i same banje, jer kako kaže, sva javna preduzeća odavno su digla ruke od Niške Banje.

“Da svako radi svoj posao, banja ne bi danas izgledala ovako zapušteno. Preduzeća kao što su Direkcija za izgradnju, JKP Gorica, JKP Medijana imaju svoje organizacione probleme i to se najbolje vidi u našoj banji. Centrale u gradu nemaju baš najbolju vezu sa svojim odeljenjima u Niškoj Banji. Svakodnevno se međusobno optužuju a radnici ovih preduzeća sede satima umesto da rade.”

Plan za uređenje i čišćenje koji je ustaljen neadekvatan je za turističko mesto kakvo je banja. Jer banja mora da se čisti i ujutru i uveče a ne ponekad. Mene je kao predsednika opštine često sramota kako sve izgleda ali ne mogu da se izborim sa glomaznim sistemima u kojima niišta ne funkcioniše, tvrdi Vidanović.

On pozdravlja “dušebrižnike” kako kaže i poziva direktore javnih preduzeća da ponekad obiđu radnike u Niškoj Banji i provere kako na terenu sve fukcioniše i da li uopšte funkcioniše.

Predsednik GO Niška banja, Zoran Vidanović poziva gradonačelnika Niša i sve direktore preduzeća koja su zadužena za uređenje i čišćenje u ovoj opštini da dođu u subotu, 11. jula i pridruže se rukovodstvu ove opštine u sređivanju banje. On kaže neko će ovu akciju shvatiti kao izbornu kampanju i dodaje… ”Dobrodošli, političari na kampanju čišćenja!” završava ljutito Vidanović.

Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj banji!
Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj banji!