Druženje sa policijom u Niškoj Banji

Druženje sa policijom u Niškoj Banji

Susretom policije i građana započeo je projekat „Niška Banja – bezbedna banja“ koji niška Policijska uprava realizuje u saradnji sa Gradskom opštinom Niška Banja uz finansijsku podršku Misije OEBS u Srbiji. Nejgov cilj je stvaranje bezbedne sredine, unapređenje saradnje policije sa lokalnom samoupravom i građanima kao i povećanje poverenja građana u policiju.


Može li Niška Banja biti bezbednija i koliko njeni žitelji veruju policiji?
Gosti i žitelji Niške Banje družili sa pripadnicima policije i žandarmerije u samom centru ovog lečilišta, ali su mogli i da nauče nešto o zaštiti imovine.
Gde se drže novčanici, kako se pravilno parkiraju bicikle i još mnogo korisnih stvari naučili su mališani koji su se u centru Niške banje družili sa policijom i žandarmerijom. Parkirana policijska vozila, maskirne uniforme i veliki broj pripadnika policije i žandarmerije, raspoloženi da odgovaraju na pitanja i da se druže sa decom. Tako je izgledao dan u centru Niške Banje. Najmladji su uživali.
Bio je ovo lep dan i za policajce i pripadnike žandarmerije. Uvek je kažu lepo kada mogu da se druže sa decom ali i kada uspeju i nečemu da ih nauče.