Četvrti tretman suzbijanja komaraca

Četvrti tretman suzbijanja komaraca
U četvrtak 11. avgusta stručne ekipe će po četvrti put ove godine prskati drvorede i parkove u Medijani, Panteleju i Niškoj Banji kako bi suzbile odrasle forme komaraca. Nišlijama se savetuje da u vreme tretmana ne borave na ovim lokacijama.

Kako kažu iz preduzeća “SANIT M&M” koje sprovodi tretman, prskaće od 5 do 9 sati ujutru. U slučaju lošeg vremena, prskanje će biti odloženo za prvi naredni dan kada vreme bude dozvolilo.

Pozivamo građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava. U slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac će snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje – kažu iz ovog preduzeća.

Za sve dodatne informacije u vezi sa tretmanom, građani mogu da se obrate ovoj firmi na 018/ 258-019 i 018/ 243-876.


Raspored tretmana:

Medijana:

Drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića, 7.juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, na Trgu 14.oktobar i Trgu Pavla Stojkovića, Prijezdinoj ulici, Hajduk-Veljkovoj, Ulici Ratka Vukićevića, na Vizantijskom Bulevaru, u Ulici Dragiše Cvetkovića, Sremskoj, Majakovskog, Nikole Pašića, Nade Tomić, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Ulici narodnih heroja.

Niška Banja:

Centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela “Zelengora” i dvorište Hrama Sv. vrača Kozme i Damjana u naselju Nikola Tesla.

Pantelej:

Dvorište crkve Svetog Pantelejmona, izletište kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, na sprudištu kod vodozahvata JKP „Naissus“, dvorište Doma učenika u Ulici Kosovke devojke, uređeni deo keja Nišave od “Mosta mladosti” do ušća Jelašničke reke, kao i drvoredi u ulicama Druge proleterske brigade, Knjaževačkoj, Pantelejskoj i Kosovke devojke.