Bike test u Niškoj Banji

Bike test u Niškoj Banji

U organizaciji Planet Bike i podršku Opštine Niška Banja, u subotu i nedelju, 25. i 26. juna, od 10:00 do 17:00 sati, biće održan bike test na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

Tokom testa građani i ljubitelji biciklizma imaće priliku da isprobaju preko 30 najboljih Scott i Polar bicikala. Među njima će se po prvi put naći Fat bike, rekordan broj E bike – ova i veliki broj drugih noviteta.

Da biste testirali bicikl, potrebno je da sa sobom ponesete i date na uvid dva važeća lična dokumenta sa fotografijama, od kojih je jedan važeća lična karta ili pasoš.

Korisnici testiraju bicikle na sopstvenu odgovornost i Planet Bike neće snositi odgovornost za eventualne štete i povrede učinjene korisniku ili trećim licima.

Planet Bike zadržava diskreciono pravo da ne omogući određenim korisnicima testiranje bicikla, ukoliko proceni da postoji mogućnost da oštete bicikl ili na neki drugi način zloupotrebe priliku da probaju nove modele.

Predviđeno je da testiranje pojedinog modela ne traje više od 20-30 minuta, kako bi što više ljudi dobilo priliku da isproba različite modele.

Preporučeno je da svi učesnici testa koriste zaštitne kacige.