Novi prodajni centar

Na Bulevaru Svetog cara Konstantina u naselju Nikola Tesla 12. marta otvoren je prodajni objekat „Hom centar Vuk”, i ovo je je jedna od najvrednih investicija u poslednjih nekoliko godina na području Gradske opštine Niška Banja. Firma „Hom centar Vuk” je u istoimeni prodajni centar investirala skoro 240.000 evra, i u njemu već radi deset radnika, a uskoro će ih biti upošljeno još toliko.

Vlasnik firme „Hom centar Vuk” Bojan Veljković ističe da će na prostoru od 510 kvadrata poslovnog prostora građani moći da kupe sve što im je potrebno od materijala za uređenje kuće ili stana, kao i šrafovsku robu, alate, sanitariju, poljoprivredne alatke.
Otvaranju novog prodajnog centra prisustvovali su i predstavnici Gradske opštine Niška Banja, a predsednik ove opštine Zoran Vidanović istakao je da je firmi „Hom centar Vuk“ opština pružila logističku podršku u realizaciji ovog poduhvata. Vidanović je naglasio da će opština maksimalno izaći u susret svim kompanijama i pojedincima koji investiraju na području banjske opštine i otvaraju nova radna mesta. On je istakao da vrednost prodajnog centra koji je otvorila firma „Hom centar Vuk“ utoliko veća, ukoliko se uzme u obzir da je ovaj centar otvoren bez i jednog dinara podsticajnih državnih sredstava.

GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja

Komentari su zatvoreni.