Sveti Sava proslavljen u svim banjskim školama

Učenici svih škola na području Gradske opštine Niška Banja proslavili su školsku slavu Svetog Savu prigodnim programom i sečenjem slavskog kolača. Đačkoj proslavi su po tradiciji prisustvovali roditelji učenika i predstavnici opštine Niška Banja. Predsednik ove gradske opštine Zoran Vidanović posetio je istureno odeljenje Osnovne škole „Đura Jakšić“ u Proseku i ovom prilikom najavio da će opština nastaviti da, shodno svojim mogućnostima, pomaže da se u svim školama na području banjske opštine obezbede odlični uslovi za učenje i boravak dece. On je istakao da su meštani Niške Banje i okolnih banjskih sela ponovo pokazali da su dobri domaćini jer su se u velikom broju odazvali pozivu učitelja i nastavnika i aktivno učestvovali u priremi proslave školske slave.
Učiteljica škole „Đura Jakšić“ u Proseku Dragana Savić izjavila je da ljudi iz ovog sela izuzetno cene školsku slavu i iz godine u godinu sa istim interesovanjem učestvuju u priremama za njenu proslavu.
Povodom Savindana škola u Proseku koju pohađa 28 učenika i predškolaca dobila je na poklon od Saveta građana ovog sela muzički uređaj.

GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja

Komentari su zatvoreni.