Pomoć najugroženijim ženama

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, Udruženje žena „Srce“ i Gradska opština Niška Banja darivali su žene sa područja ove opštine koje se nalaze u veoma teškom ekonomskom položaju i kojima je, kako je procenjeno, pomoć i podrška najpotrebnija. Članice udruženja poklonile su svojim sugrađankama kolače koje su same pripremile, a od opštine su dobile na poklon pakete sa osnovnim životnim namirnicama.
Vredan je i sam poklon, a još vrednije je saznanje da ove žene nisu zaboravljena i da još neko, osim njihovih porodica i prijatelja misli o njima.
Predsednice udruženja žena „Srce“ Smilja Golubović podsetila je da je udruženje do sada organizovalo i učestvovalo u brojnim humanitarnim akcijama, ali i da ovo nije prvi put da se 8. mart obeležava na ovakav način. „Sve žene koje smo posetile nalaze se u jako teškom ekonomskom položaju i veoma lošeg su zdravstvenog stanja. Želele smo da bar na kratko unesemo malo radosti i vedrine u njihove domove, i verujem da ćemo biti u prilici da to učinimo još koji put“.

Komentari su zatvoreni.