GLASAJTE DA NIŠKA BANJA DOBIJE TERETANU NA OTVORENOM

Glasaj za svoju opštinu i osvoji za sebe i svoje prijatelje jednu od 45 Coca-cola aktivnih zona – teretana na otvorenom.

Jedna od najpoznatijij svetskih firmi, u saradnji sa NALED-om i Ministarstvom regionalnog razvoja i lokalne samouprave, raspisalo je konkurs za dobijanje aktivnih zona – fitnes centara u 45 gradova i opština. Ovim projektom su obuhvaćene sve opštine u Srbiji podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Biće izabrano 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji.

 

 

 

 

Počev od 01. juna 2013. pa do 31. jula 2013. godine možete glasati putem sajta www.45godinausrbiji.rs ili https://www.facebook.com/fabrikaradosti.cchellenic/app_459898377424723 (odaberite kategoriju „mala opština“ i Niška Banja). Kako bi ste mogli da glasate, prvi put je potrebno da se registrujete (unošenjem korisničkog imene i lozinke), a jedna osoba može da glasa jednom dnevno.

Proglašenje pobedničkih opština biće objavljeno u avgustu, dok je otvaranje prvih  teretana na otvorenom predviđeno za septembar.

Komentari su zatvoreni.