Vrtop uskoro u pogonu

Vrtop uskoro u pogonu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i gradski većnik Branislav Kačar obišli su sportske terene na lokaciji „Vrtop“ u Niškoj Banji gde je u toku rekonstrukcija objekata koji su podignuti početkom devedesetih godina.
U toku je kompletna rekonstrukcija multifunkcionalnog terena za male sportove, tačnije mali fudbal i košarku, koji će biti presvučen novim asfaltom, obeležen i opremljen novim sportskim imobilijarom. Pored ovog terena radi se i igralište za odbojku na pesku koje će biti jedino takvog tipa van grada, a biće rekonstruisan i teren sa veštačkom travom.

Prema rečima većnika Kačara rekonstrukcijom ovih terena dobijamo jedan moderan sportski kompleks koji će biti otvoren za sve građane koji će sadržaje moći da koriste besplatno, a na osnovu rasporeda koji će praviti zaposleni u Sportskom savezu Grada Niša, koji će upravljati radom ovih terena.

Ovi tereni će svoje prve tenisere, fudbalere, košarkaše i ostale dobiti početkom narednog meseca, a ono što je posebno značajno je svakako da će korišćenje biti potpuno besplatno.

Inače, urećenje terena u Niškoj Banji je deo akcije da svako kultno sportsko mesto u gradu i okoliki ponovo dobije nekadašnji sjaj.

1 2 3 5