SASTANAK O UNAPREĐENJU SARADNJE IZMEĐU OPŠTINE NIŠKA BANJA I NIŠKOG VODOVODA

SASTANAK O UNAPREĐENJU SARADNJE IZMEĐU OPŠTINE NIŠKA BANJA I NIŠKOG VODOVODA

U opštini Niška Banja danas je održan sastanak između rukovodstva JKP“Naissus“-a, na čelu sa direktorom Dejanom Andrejevićem i savetnikom Dragoslavom Markovićem i sa strane domaćina, predsednikom opštine Dejanom Jovanovićem i njegovim saradnicima.
Na početku razgovora je konstatovano obostrano zadovoljstvo komunikacijom i ostvarenom saradnjom između opštine i vodovoda ali je istaknuta zajednička namera o pokretanju novih inicijativa u narednom periodu.
Predsednik opštine je informisao goste o trenutnom stanju vodosnabdevanja na teritoriji opštine Niška Banja, gde je posebno naglasio da se na istom prostoru nalaze 11 seoskih vodovoda i da će se u narednoj godini uključiti još jedan 12-ti, između Sićeva i Ostrovice.
Direktor Andrejević je kratko sumirao radove koji su u toku.
„ Ekipe JKP“Naissus“ obavljaju završne radove na rezervoaru seoskog vodovoda u Jelašnici, kao i da izdvojim uspešnu saradnju na završetku projekata za izgradnju vodovodne mreže“Vlaške šume“ i kanalisanja otpadnih voda od Lazarevog sela do naselja Nikola Tesla.“
Na ovu temu imao je komentar i savetnik direktora Dragoslav Marković.
„Rukovodstvo preduzeća je ostvarilo uspešnu saradnju sa grupom građana vikend naselja Reka Crvenica, gde smo od ukupno 190 vikendica, 153 uveli u sitem očitavanja i naplate.“
Predsednik Jovanović još jednom se zahvalio na razumevanju i podršci čelnih ljudi JKP“Naissus“-a jer postoji garancija o stalnom i kontrolisanom vodosnabdevanju kako za žitelje tako i za goste Niške Banje.
„U narednoj godini očekujemo da se na lokaciji Lozni kalem ostvari pretpostavka i pokrenu obimni radovi na izgradnja infrastrukture više puta najavljivanog projekta Aqua park. Kako je u pitanju ozbiljna organizacija i mnogo infrastrukturnih poslova, očekujem pored ostalih, u velikoj meri učešće i angažovanje Niškog vodovoda“- zaključio je Jovanović.

fb_img_1475248955365fb_img_1475248952522fb_img_1475248949176fb_img_1475248945496