Na SC Vrtop završena akcije STOP! Svi na sport

Na SC Vrtop završena akcije STOP! Svi na sport

Na terenima Sportskog centra Vrtop u Niškoj Banji danas je održano finale, posle odigrana dva polufinalna takmičenja. Šestočlane mešovite ekipe do 4. razreda iz oko 25 osnove škole borile su se na više poligona u brzini i spretnosti. Poligoni za streličarstvo, gimnastiku, odbojku, slagalicu, orjentiring, atletika i vožnja rolera bili su pravi izazov za školarce.
Pobednik sportsko – edukativne akcije „Stop! Svi na sport“ je ekipa OŠ „Ćele kula“ iz Niša, drugoplasirana je škola „Ivan Goran Kovačić“ iz Niške Banje, dok je treće mesto zauzela je škola „Ivo Andrić“.
Članovi pobedničke ekipe dobili su po tablet računar, drugoplasirani školski ranac, a trećeplasirani sportsku opremu.
Nagrade najboljim ekipama uručili su načelnik Policijske uprave Niš Ninoslav Mitić, gradski većnik zadužen za sport i omladinu Branislav Kačar i predsednik Sportskog saveza Niša Zvonimir Stanković.
Projekat„Stop! Svi na sport“ promoviše sport, fer plej i pozitivne društvene vrednosti, a tematski obrađuje borbu protiv nasilja u sportu, vršnjačko nasilje, narkomaniju i bezbednost u saobraćaju.
Akciju su zajednički organizovali Sportski savez Niša i Policijska uprava Niš uz pomoć sportskih klubova iz Niša. Domaćin akcije bila je Gradska opština Niška Banja.

 

87

56

2 4 3