Otvaranje sportsko-rekreativnog centra „Vrtop“

Teniski tereni u sportsko-rekreativnom centru „Vrtop“ u Niškoj Banji biće od danas otvoreni za sve ljubitelje ovog sporta. U Gradskoj opštini Niška Banja ističu da je opština u proteklom periodu postavila novu podlogu na terenima, nove reflektore i ogradu.
„Dva teniska terena sada su potpuno pripremljena za treninge, ali i za takmičenja. Na ovim terenima proteklih dana krenula je besplatna škola tenisa za devojčice i dečake uzrasta od sedam do 12 godina. Interesovanje je veliko i za školu se već prijavilo 35 mališana, ali svakoga dana pristižu i nove prijave. Verujem da ćemo u SRC „Vrtop“ uskoro imati i prvi veliki teniski turnir“, izjavio je predsednik Skupštine opštine Niška Banja mr Saša Jovanović i dodao da će vrlo brzo biti u funkciji i svlačionice koje su izgrađene pored teniskih terena.

Kako je naglasio mr Jovanović, opština Niška Banja planira da u toku godine sanira i obnovi i ostale sportske terene u SRC „Vrtop“. Prema Jovanovićevim rečima biće obnovljena još dva teniska terena od šljake i teren za malih fudbalod veštačke trave, a biće saniran i teren za male sportove sa asfaltnom podlogom.
Svečano otvaranje obnovljenih teniskih terena u SRC „Vrtop“ zakazano je za 16 časova.

GO Niška Banja
GO Niška Banja
GO Niška Banja

Komentari su zatvoreni.