Veče folklora i izložba dvotočkaša

Veliki letnji festival  nastavlja se u petak 18. jula 2014. na platou kod fontane u Niškoj Banji.

Od 19:00 sati mališani će uz pomoć instruktora plesnog kluba SWING plesati jedan od najzastupljenijih i najpopularnijih društvenih plesova – salsu. U istom terminu ljubitelje dvotočkaša očekuje izložba vespi.

Od 20:30 sati u okviru Međunarodnog studentskog festivala folkora nastupiće Folklorni ansambl „Plaiurile Miorietei“ iz Rumunije i Akademski ansambl narodnih igara i pesama „Oro“ iz Niša.

U subotu 19. jula, od 19:00 sati nastavlja se škola sporta, poslastičarska radionica, umetnička radionica, izrada nakita. Posetioci će moći da pogledaju izložbu cveća, a ljubiteljima dvotočkaša će se ovog puta predstaviti članovi moto kluba Ketna iz Niša, koji će uz pomoć predstavnika Saobraćajne policije održati edukaciju o bezbednosti u saobraćaju.

Od 20:30 sati nastupiće Crkveno-igrački ansambl „Branko“. Posetioci koncerta će tokom 90 minuta programa videti igre iz okoline Niša, Leskovca, Pirota, Kosovskog Pomoravlja, Užica, Šumadije. Premijerno će biti izvedena etno predstava „Nišku Banju sijalice krase“.

Komentari su zatvoreni.