Za mesec dana Niška Banja dobiće novi turistički info centar

Za mesec dana Niška Banja dobiće novi turistički info centar

Za mesec dana Niška Banja dobiće novi turistički informativni centar kako bi spremno dočekala početak nove turističke sezone. U centru Banje, pored prostorija Pošte nalaziće se Turistički informativni centar u kome će posetioci dobiti sve neophodne informacije. Iako epidemija koronavirusa ne jenjava, Niška Banja beleži porast gostiju.

Niška Banja pred početak nove turističke sezone dobiće novi turistički informativni centar u kome će svi posetioci dobiti neophodne informacije . U toku su radovi na uređenju prostorija koje se nalaze pored Pošte u centru banje u kojima će biti smešten Turistički informativni centar. Završetak radova očekuje se za mesec dana.

Iako je epidemija koronavirusa ne jenjava, u Niškoj Banji se beleži rast turista. Ove godine u januaru Nišku Banju posetilo je 510 gostiju i zabeleženo je 4661 noćenja, što je za 6,8 odsto više nego januara prošle godine.

Predsednik opštine Niška Banja, Dušan Živković, najavio je da će na proleće početi adaptacija hotela ,, Srbija“ u Niškoj banji, a u toku godine i izgradnja prve faze Akva parka, kao i otvorenih bazena ,,Kulište“.