Priuštite sebi vikend-pauzu daleko od grada, vreve, sirena, smoga i dnevnih vesti

Priuštite sebi vikend-pauzu daleko od grada, vreve, sirena, smoga i dnevnih vesti
Predsednik Gradske opštine Niška Banja, Dejan Jovanović i direktorka Turistička organizacija Niš, Danka Milojković posetili su Etno domaćinstvo La ViE u selu Prva Kutina.
3 5
Domaćinstvo poseduje 3 sobe, 8 ležaja, 2 kupatila, kuhinju i namensku prostoriju za prezentacije. Moguće je organizovati Team building-e. Prateće aktivnosti i sadržaji u domaćinstvu su bilijar, stoni fudbal, šah, pikado, biblioteka, vožnja kvada, biciklizam, roštiljanje, šetnja kroz prirodu ili do centralnog trga u Niškoj Banji na samo 1.5km udaljenosti.
U dogovoru sa domaćinima moguća je organizacija paraglajdinga, streljana i streličarstvo, jahanje konja, planinarenje, obilazak i upoznavanje sa znamenitostima samog kraja…
Priuštite sebi da napustite gradsku vrevu i budete nagrađeni čistim vazduhom, šetnjom kroz prirodu, domaćim slatkom, teglom ajvara, pitom sa zeljem i sirom, i ostalim seoskim đakonijama…
6 7
Nedaleko od etno domaćinstva nalazi se Restoran i bazen Prince, kapaciteta 100 mesta, koji može biti mesto za za vaš nedeljni porodični ručak, uživanje i opuštanje pored bazena ili u klimatizovanom delu restorana.
Domaćinstvo La ViE na selu , kontakt telefon: +381 60 874 7563, e-mail: etnodomacinstvo.lavie@gmail.com
Restoran Prince, kontakt telefon: +381 61 654 9689, e-mail: restoranprince@gmail.com