Najaktivnije leto u Niškoj Banji je počelo – BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNOJ ZONI

Najaktivnije leto u Niškoj Banji je počelo – BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNOJ ZONI

Najaktivnije leto u Niškoj Banji je počelo

BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNOJ ZONI

NAJAKTIVNIJE LETO U NIŠKOJ BANJI

Coca-Cola sistem u Srbiji je prvim besplatnim treninzima u Niškoj Banji i brojnim drugim gradovima Srbije započeo nacionalni program vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere, Coca-Cola ambasadore pokreta za radost

Profesionalni treneri, koji nose titulu Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, će ovog leta svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola aktivnim zonama, teretanama na otvorenom, izgrađenim u brojnim opštinama Srbije, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.

Stručno vođeni treninzi u Niškoj Banji će se održavati u periodu od juna do nobembra 2016. godine uz stručnu pomoć trenera Andrijana Tasića.

“Ovo je zaista fantastična ideja u kojoj učestvujemo zajedno sa Coca-Cola sistemom. Ovaj projekat nam omogućava da ukažemo na izuzetnu važnost fizičke aktivnosti i njen uticaj na mnoge aspekte zdravlja, kao i da našu stručnost u domenu vežbanja i fizičke kondicije podelimo sa što većim brojem ljudi. Tu sam da tokom ovog leta pomognem svim građanima Niške Banje koji žele da poboljšaju svoju formu i provedu korisno, aktivno i zabavno leto sa mnom i Coca-Colom u Coca-Cola aktivnim zonama.” – izjavio je Andrijan, Coca-Cola ambasador Pokreta za radost iz Niške Banje.

Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka Zavoda za sport i medicinu sporta, Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.

Pored treniranja uz stručne savete i pomoć trenera, u Niškoj Banji, ali i ostalim Aktivnim zonama, će biti održana i brojna druženja sa sportistima, izazovi i aktivnosti, osmišljeni tako da u njima mogu učestvovati svi, bez obzira na uzrast, pol ili formu.

Javni besplatni treninzi će se tokom ovog leta, pored Niške Banje, održavati i u Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Somboru, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Priboju, Tutinu, Užicu i Valjevu.